Juvenis - nemsokára

Várhatóan jövő március környékén fog megjelenni Juvenis című könyvem, amely a 2014-ben megjelent Vértestvérek folytatása, új szereplőkkel és még újabb kalandokkal. A kéziratot már leadtam a kiadónak, megkezdődött a nyomdai előkészítés. Kedvcsinálónak íme a fülszöveg:

Javier, a Vértestvérekből megismert vámpírkölyök belevág, hogy teljesítse testvére halálakor tett fogadalmát és életre hívjon egy klánt, amellyel harcba indulhat, hogy elpusztítsa a vámpírok kiirtására felesküdött fanatikus szektát, az Angyalokat.

Testvérével, Juanitával útnak indul, hogy szövetségeseket keressen és megtalálja a Magisteriumot, ahol a Rend jövendő vezetőit tanítják. Útja során olyan helyről kap segítséget, ahonnan nem is remélte volna: új testvéreik egyike olyan ismeretek birtokában van, amelyek Javiert egész addigi élete átgondolására késztetik és már abban sem lehet biztos, ki ő valójában és mi az, ami ellen harcol.

Javiernek arra is választ kell találnia, legyőzhető-e a Magisterium, mi is az a Juvenis valójában, ki tartozik a soraikba és véget ér-e a harc az Angyalok halálával? De az egyik legfontosabb kérdés az, helyesen teszi-e, hogy megbízik új szerelmében és kiáll mellette?

Nemsokára kaptok egy kis ízelítőt a könyvből, mégpedig a teljes első fejezetet. Néhány hónappal ezelőtt már megmutattam, hogyan kezdődik a történet, ha van kedvetek, nézzétek meg, mi változott azóta :)