Láthatatlanok: fülszöveg és elérhetőség

Ahogy ígértem, itt a Láthatatlanok fülszövege:

Marc-Antoine Le Chatelier, egy nemesi család legifjabb tagja egyre elkeseredettebb harcot vív szigorú bentlakásos iskolájának vaskalapos, néha jóakaratúnak tűnő, máskor kegyetlen tanáraival, saját apjával és ahogy néha gondolja, az őt körülvevő világgal. Képes-e megvédeni barátait és önmagát azoktól, akik minden eszközzel az általuk helyesnek vélt irányba akarják terelni, és akik szerint az iskolában szövődő láthatatlan barátságok erkölcstelen és bűnös eltévelyedések, amelyeket még időben fel kell számolni? Marc-Antoine nem akar harcolni, de rá kell ébrednie, nem hagyhatja, hogy mások irányítsák az életét. Vannak, akik elbuknak a harcban, de kell, hogy legyen valaki, aki győzedelmeskedik. A kérdés az, milyen áron?

A történet második része, úgy tűnhet, semmilyen kapcsolatban nem áll az elsővel. Julien Morin magányos, gyáva és egyetlen barátjától szinte betegesen függő fiú, aki mindenben bizonytalan, de leginkább önmagában. Szinte nem is létező apjával él együtt, akinek eltűnése váratlan események sorozatát indítja el és Julien menekülni kényszerül a hatóságok elől, hogy megtalálja egyetlen élő rokonát, akinek létezéséről eddig fogalma sem volt és kiderítse, mi az, amit apja titokban akart tartani előtte.

A könyv 2013-ban jelent meg az Underground Kiadónál és ezen az oldalon rendelhető meg, de megtalálható a Bookline hálózatában is, bár ők némileg drágábban árulják, tehát érdemes a kiadótól beszerezni.

A közvetlen link: http://undergroundbolt.hu/lathatatlanok