Újdonság és helyzetjelentés

 

Kezdjük az újdonsággal: változott a kinézet. Az eddigi sötét, kissé letargikus design helyett egy világosabb, vidámabb vette át a hatalmat az oldalon. Az új kinézet ideiglenes, még bármi megváltozhat, szóval aki a szívéhez kap, hogy: úristen, ez de ronda, akár kellemesen is csalódhat, ha legközelebb visszatér.

Ez volt az újdonság, jöhet a helyzetjelentés.

Lassan véget ér a Vértestvérek, már csak néhány rész van hátra belőle. Ezután hosszabb csend várható, mivel a leközölhető történetek elfogytak, amik pedig még előkaparhatók lennének a merevlemez távoli sarkaiból, befejezetlenek. Persze megfelelő számú érdeklődő esetén hajlandó vagyok ezeket is közszemlére tenni, hátha van valaki, akinek perverz örömet okoz félkész írások (értsd: néhány oldal hosszúságú felvezetések, első fejezetek és egyéb kezdemények) tanulmányozása, bár ha figyelembe veszem a blog eddigi látogatottságát, aligha akad rá jelentkező.

Ettől függetlenül, ha van kedved némi ötletcseréhez, keress meg!

Szóval írom harmadik könyvemet, a Juvenist és szépen haladok, már a vége felé tartok, remélhetőleg egy-két hónap múlva készen is lesz. A történet a Vértestvérek folytatása lesz, jóval kevesebb érzelemmel, romantikával, több cselekménnyel és annál is több erőszakkal. Hogy miért alakult így, arra nehéz lenne néhány sorban válaszolni, mondjuk úgy, a világ jelenlegi állapotát nézve ez jön belőlem.

Holnap tehát jön a Vértestvérek következő része, utána pedig ki tudja?