Megjelent a Juvenis!

A mai naptól hivatalosan is elérhető harmadik könyvem, a Juvenis. A Vértestvérek folytatásában Javier és Juanita, a vámpír testvérpár belevág, hogy teljesítse testvére halálakor tett fogadalmát és életre hívjon egy klánt, amellyel harcba indulhat, hogy elpusztítsa a vámpírok kiirtására felesküdött szektát, az Angyalokat.

Útnak indulnak, hogy szövetségeseket keressenek és megtalálják a Magisteriumot, ahol a Rend jövendő vezetőit tanítják. Útjuk során olyan helyről kapnak segítséget, ahonnan nem is remélték volna: új testvéreik egyike olyan ismeretek birtokában van, amelyek a testvéreket egész addigi életük átgondolására késztetik és már abban sem lehetnek biztos, kik ők valójában és mi az, ami ellen harcolnak.

Választ kell találniuk arra a kérdésre, legyőzhető-e a Magisterium, mi is az a Juvenis valójában, ki tartozik a soraikba és véget ér-e a harc az Angyalok halálával? De Javier számára az egyik legfontosabb kérdés az, helyesen teszi-e, hogy megbízik új szerelmében és kiáll mellette?

A könyvet a fenti Vásárlás linkre kattintva tudjátok megrendelni. Ha nem olvastad az előzményeket, ajánlom a Vértestvéreket is.

juvenis-eleje.jpg