Spoilermentes dühöngés

Én csak meg akartam nézni a Star Wars-t, pont úgy, ahogy az eddigi hat részt is. De saját kispolgári elveimhez ragaszkodva a moziban akartam megtudni, ki kivel van, ki kinek a fia és/vagy lánya, apja, anyja és egyáltalán, ki mit, miért és hogyan csinál, merre és meddig történnek a dolgok, ki hal meg és ki nem, satöbbi.

De hála neked, kedves ismeretlen internetes kommentelő, neked meg annak az agyatlan grafomán fajtádnak, a hatszázhetvenötödik spoilerbe csak sikerült belefutnom, mert vélhetően belepusztultál volna, ha nem az első sorban lövöd le a poént mindenféle figyelmeztetés nélkül.

Szívesen részletezném, milyen jellegű kapcsolatot tudnék elképzelni számodra bizonyos alacsonyabb rendű fajok erőszakosabb egyedeivel és melyik egyenes- vagy oldalági rokonoddal oldd meg azokat a dolgokat, amelyeket a szabad szerelem hívei is csak szigorúan családon kívül engedélyeznek, de nem teszem, mindössze azt kívánom tiszta szívemből, hogy szakadjon le az összes füled, mert bár megspóroltam a mozijegy árát, valahogy mégsem tudok örülni neki.

Te fasz...